Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 17 Oktober 2024

    Vanaf nu áltijd je bestelling volgen via Track & Trace

    Goed nieuws! We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om nieuwe software te integreren waarmee we ons verzendproces nóg beter en nóg sneller maken. Laderkoopjes groeit hard, jaarlijks versturen we meer dan 20.000 bestellingen door heel Nederland en België. Bij groei, hoort verdere professionalisering en met trots vertellen we hierover in deze blogpost.

    Voorheen werden kleine bestellingen per brievenbuspost verstuurd waarbij je geen Track en Trace had om de zending te volgen. Daar is nu verandering in gebracht! Sinds dinsdag 15 oktober worden alle bestellingen als Brievenbuspakketje verstuurd mét Track en Trace, ongeacht de grootte van de bestelling. 

    Als je op een werkdag vóór 23:00 besteld dan versturen wij je bestelling dezelfde dag nog. Nadat je de verzendbevestiging hebt ontvangen, zal niet veel later een mailtje van PostNL volgen met daarin de tracking informatie. Zodra je de mail van PostNL hebt ontvangen, kun je de zending op de voet volgen. Ondanks dat er steeds meer en meer online gekocht wordt, krijgt PostNL het voor elkaar om 97% van de zendingen binnen 24 uur te bezorgen!

    Heb je vragen over je geplaatste bestelling of wens je product-advies? Wij staan voor je klaar. Bel 030 227 1849 of mail naar [email protected]

    Nieuws en aanbiedingen

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »